De ontwikkeling en het trainen van leesvloeiendheid in Handboek dyslexieonderzoek

9200000056169903

Maaike Zeguers en Patrick Snellings hebben een hoofdstuk geschreven over leesvloeiendheid. Het hoofdstuk is opgenomen in Handboek dyslexieonderzoek: Wetenschappelijke inzichten in diagnostiek, oorzaken, preventie en behandeling van dyslexie, uitgegeven in 2016.

Voor meer informatie, klik hier.

Zeguers, M. & Snellings, P. (2016). De ontwikkeling en het trainen van leesvloeiendheid. In Van den Broeck, W. (Ed.), Handboek dyslexieonderzoek: Wetenschappelijke inzichten in diagnostiek, oorzaken, preventie en behandeling van dyslexie. Acco: Leuven/Den Haag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s