Lezing Jurgen Tijms op congres “Bestaat Dyslexie?”, di. 17 dec. in het Spant!, Bussum

Schermafbeelding 2019-12-09 om 15.16.20

Op dinsdag 17 december vindt in Bussum het congres “Bestaat Dyslexie?” plaats, waarop onder meer Jurgen Tijms een lezing zal geven. Aanleiding voor dit congres is het feit dat dyslexie het afgelopen jaar regelmatig, en met de nodige verwarring, in het nieuws is geweest. Tijdens dit congres zullen verschillende wetenschappers uit Nederland en Vlaanderen een lezing  houden over het begrip dyslexie. Voor meer informatie: www.dyslexiecongres.nl

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s